Uspješan rad Školskog športskog društva Moslavac

 

Atletika 2012

      Učenici, sportaši Osnovne škole Popovača, organizirani u Školskom športskom društvu Moslavac, i ove su školske godine postigli velike sportske uspjehe. Potaknuta uspjesima prijašnjih generacija školskih sportaša, obnovom školske sportske dvorane te nabavom dijela potrebnih rekvizita i ova je generacija pokazala koliko vrijedi naporan rad i ulaganje u školski sport.

       Sudjelovali su na 7 općinskih natjecanja i, pobijedivši osnovne škole iz Kutine, Velike Ludine i Banove Jaruge, plasirali su se na 15 županijskih natjecanja na kojima su izborili dva prva mjesta (košarka djevojčice i atletika dječaci), jedno drugo mjesto (rukomet dječaci), tri treća mjesta (odbojka dječaci, mali nogomet dječaci, kros dječaci), dva četvrta mjesta (odbojka djevojčice i atletika djevojčice) i još uspješno sudjelovali u natjecanju iz plivanja, stolnog tenisa i badmintona.
       Posebno dostignuće bilo je plasirati se na poluzavršna natjecanja Državnog prvenstva iz košarke za djevojčice te, već drugu godinu za redom, na poluzavršno natjecanje Državnog prvenstva iz atletike za dječake i osvojiti izvrsno 3. mjesto.

      Školskom športskom klubu Moslavac predstoji još Županijsko natjecanje 5.-ih i 6.-ih razreda na kojem brani prošlogodišnju titulu najbolje sportske škole županije.

Damir Štimac, prof.

 


 

Darko Rakić

Učitelj informatike u Osnovnoj školi Popovača

Komentari su zatvoreni.