Engleski u akciji

engleskiUpotreba jezika, a ne teorija

Učenici osnovne škole Popovača  Adriana Barbara Pelegrin, Matija Bunčić, Tomislav Jaklin i  Dora Kramarić sudjelovali su na natjecanju Engleski u akciji koje se održalo 13. i 14. travnja. 2013. u Zagrebu.
Cilj je ovoga natjecanja promicati interes mladih za vježbanje i korištenje engleskog jezika kako bi se izrazili i kako bi opisali svijet koji ih okružuje. Naglasak natjecanja je na upotrebi jezika, a ne na teoriji, a organizator je Udruga za promicanje multimedijske nastave (UMNA) koja se bavi  organiziranjem obrazovnih aktivnosti koje nadopunjuju tradicionalno obrazovanje u školama i na fakultetima pomoću inovativnih obrazovnih metoda.

Popovačka ekipa, predvođena učiteljicom Dunjom Mijović, na natjecanje je krenula u subotu, 13. 04. Natjecanje se održavalo u  Hotelu Palace.
Prvo su Tomislav i Adriana nastupali u izazovu sricanja. Nakon duge borbe pobijedio je učenik Antun Herkov iz Hrvatske Kostajnice. Uslijedilo je natjecanje u uvjerljivom govorenju.

U nedjelju poslijepodne bila su proglašenja pobjednika i uručivanje nagrada. Svi se sudionici slažu da je iskustvo dobiveno na natjecanju neprocjenjivo i da žele sudjelovati i sljedeće godine.

Dora Kramarić 7.d

Darko Rakić

Učitelj informatike u Osnovnoj školi Popovača

Komentari su zatvoreni.