Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje – A turnus

dsc06755_1024x680Kao i svake godine i ovog smo listopada u našoj školi  obilježili Dane zahvalnosti za kruh i plodove zemlje. Tog 13. 10. školom su se širili mirisi kruha, peciva, kolača i plodova zemlje.  Nekoliko dana ranije, učiteljice i učenici uredili su školu – hodnike, učionice i panoe.

Učenici A turnusa od prvog do četvrtog razreda, zajedno sa svojim učiteljicama, pripremili su program; igrokaze, recitacije i pjesme, a svi prisutni su se s oduševljenjem uključili u pjevanje.

Nakon prigodnog programa, svečano smo otvorili izložbu učeničkih likovnih i literarnih radova „Pozdravljam te, jeseni“, koju smo svi zajedno razgledali i uživali u kreativnosti naših učenika.

Naš nas je župnik, velečasni Mato Draganović, pozdravio, te je molitvom i Božjom Riječju zazvao Božji blagoslov na sve donesene darove.

Nakon tog zajedničkog dijela slavlja, posebno je toplo i dirljivo bilo u blagovaonici, gdje su se djeca,  sa svojim učiteljicama, okupila oko stola koji je bio prepun raznih vrsta kruha i kolača. Učenici su pokazali zajedništvo i zahvalnost.

Ovim putem želimo zahvaliti vama, dragi roditelji, bez čijeg truda i ljubavi ne bismo mogli na ovako svečan način upriličiti ovu svečanost u našoj školi.

Vaše učiteljice i vjeroučiteljica razredne nastave A – turnusa

 

 

Darko Rakić

Učitelj informatike u Osnovnoj školi Popovača

Komentari su zatvoreni.