SUDJELOVALI SMO


Mateja Žagar i Nikolina Radman

Završila su Školska natjecanja i u tijeku su Županijska. Evo dojmova nekih sudionika Županijskih natjecanja.

Bila sam na Županijskom natjecanju iz tehničke kulture za sedme razrede. Pisali smo test i radili nosač za lemilicu, a kasnije smo imali obradu rada.

Osvojila sam 2. mjesto u kategoriji obrade materijala.

Bilo mi je odlično i upoznala sam nove prijatelje.

Mateja Žagar 7.c
 

Na Županijskom natjecanju iz informatike natjecao sam se u kategoriji programiranja u Logo-u za osme razrede. U skupini nas je bilo troje. Test je bio dosta težak i nisam očekivao pobjedu, no konkurencija je bila slaba. Imao sam 118 od 200 bodova i zadovoljan sam svojim uspjehom jer nisam išao ni na kakvu dodatnu nastavu iz Loga.

Antonio Sambolek 8.c

 

Idem u 2. razred Osnovne škole Popovača i sudjelovao sam na Županijskom natjecanju iz informatike u konkurenciji petih razreda, programiranje u Logu te sam osvojio prvo mjesto. Na tom natjecanju sam se osjećao dobro i bilo mi je zanimljivo iako su zadaci bili dosta teški (barem peterostruko teži nego na školskom natjecanju).

Dorijan Lendvaj 2.r.

 


Kristijan sa svojim fotografijama

Sudjelovao sam na Županijskom natjecanju iz fotografiranja. Izborio sam se na Školskom, te došao na Županijsko natjecanje. U grupi foto-amatera naše županije bilo nas je sedmero u kategoriji od 5. do 8. razreda.
Naša tema je bila mikro fotografija. Žiri je pregledao fotografije na zadanu temu, ali i one sa školskog natjecanja. Osvojio sam 3. mjesto.

Ovo mi je bilo prvi put da sudjelujem na natjecanju pa mi je osvojeno 3. mjesto ( s time da sam bio najmlađi natjecatelj) kao da sam pobijedio.

Kristijan Jalšić 5.e

Bila sam na Županijskom natjecanju iz tehničke kulture za sedme razrede. Pisali smo test i radili nosač za lemilicu, a kasnije smo imali obradu rada.

Osvojila sam 2. mjesto u kategoriji obrade materijala.

Bilo mi je odlično i upoznala sam nove prijatelje.

Mateja Žagar 7.c

Bila sam na Županijskom natjecanju iz tehničke kulture. Natjecala sam sam se u kategoriji sedmih razreda, u kategoriji strojarske konstrukcije. Natjecanje je obuhvaćalo pismeni dio, rad i obranu rada. Radila sam napravu za crtanje tehničkih krivulja. Bila sam 2.

Na natjecanju mi je bilo odlično i upoznala sam nove prijatelje iz drugih škola. Na kraju sam zaključila da je ovo bilo jedno lijepo iskustvo u mom životu.

Nikolina Radman 7.a
 


Igor sa svojim radom

Županijsko natjecanje iz tehničke kulture održalo se u petak, 24.02.20 12.g. U kategoriji petih razreda bilo je 14 natjecatelja. Pisali smo test, a za praktičan rad trebali smo izraditi bunar. To je za mene jedno lijepo iskustvo i bila mi je velika čast sudjelovati na natjecanju. Osvojio sam 6. mjesto, ali mislim da mogu i bolje. Jedino mi je žao i nije mi se svidjelo što su sva djeca imala potreban pribor za tehnički rad, a ja nisam znao što sve treba ponijeti.

Iskreno se nadam da ću još imati prilike sudjelovati na natjecanjima iz tehničkog i postići bolji rezultat.

Igor Kosić 5.b

 

 


Filip, Mateo i Matija

Sudjelovao sam na Županijskom natjecanju iz tehničke kulture, područje elektrotehnika. Bilo nas je četvero u skupini. Pisali smo test koji nije bio pretežak jer sam dosta učio. Imao sam 23/30 bodova i to je bilo najviše u skupini. Drugi je imao 22/30, treći 14/30, a posljednji 10/30. Rad koji smo morali napraviti je bio dosta lagan i svi smo imali 70/70 bodova. Nisam se nadao pobjedi.

Jako sam sretan što sam pobijedio i što idem na Državno natjecanje.

 

Mateo Roc 8.f

 

Autor fotografija: Kristijan Jalšić, 5e

 

Darko Rakić

Učitelj informatike u Osnovnoj školi Popovača

Komentari su zatvoreni.