Stigao je novi broj Dječjeg sunca

naslovnicaZasigurno pripadate  generaciji onih kojima je život bez mobitela i računala nezamisliv. Uživate u brojnim prednostima tehnologije i ne razmišljate o lošim, čak opasnim stranama  prekomjernog i naivnog vjerovanja uređajima i onima koji se nalaze s druge strane. Nadamo se da će Vas naša tema broja, ali i realizacija projekta o kojemu pišemo, potaknuti na dublje promišljanje i osvijestiti opasnosti u bespućima interneta.

Mnogo manje opasnosti, ali puno zanimljivosti kriju naše kulturne teme: predstave, književni susreti, druženja uz knjigu i matematiku i sasvim nova viđenja škole, učenja, učitelja s kojima ste svi koji ste sudjelovali ( a bilo vas je puno) bili itekako zadovoljni i jedina se primjedba odnosila na duljinu trajanja takvih aktivnosti; naime, htjeli ste da matematika i čitanje (da, dobro ste pročitali!) traju dulje! Ponovilo se nagodinu!

Bruji na sve strane: Popovača je postala grad! I još: gradi se nova škola!   Zabilježili smo, uz visoke goste, i jedno i drugo!

Ma nismo zaboravili ni već uobičajene stvari: moda, sport, zanimljivosti…a kreirali ste ih vi, dragi naši čitatelji, učenici OŠ Popovača, učitelji, umirovljenici, i svi ostali koji svakodnevno doprinosite da ova velika košnica ovako dobro funkcionira

Prolistajte, prošvrljajte, istražite naš 19. broj.  I svakako nam recite što mislite!

Želite li kupiti novi broj Dječjeg sunca obratite se učiteljima hrvatskog jezika.

 VAŠI NOVINARI

Darko Rakić

Učitelj informatike u Osnovnoj školi Popovača

Komentari su zatvoreni.