Radionica za treće razrede

Prošla je još jedna tradicionalna radionica za treće razrede u Knjižnici i čitaonici Popovača. Ovogodišnja tema je bila Šegrt Hlapić, povodom 100. obljetnice te knjige.

Trećaši su se podijelili u tri grupe unutar koje su se još jednom podijelili na tri dijela. Jedan dio je bio zadužen za dramski prikaz jednog dijela knjige, drugi za likovni prikaz, a treći se pripremao za kviz. Treba napomenuti da su učenici sve odradili samostalno na temelju uputa koje su dobili.

Nakon predaha, stiglo je povjerenstvo iz 8. razreda koje se sastojalo od tri člana: Mie, Karle i Matije. Njihov je  zadatak  bio ocijeniti svaki segment rada: likovni, dramski i kviz te na kraju proglasiti pobjednika.  Nakon što im se povjerenstvo predstavilo, krenule su prezentacije radova i borba za prvo mjesto.

Treći razredi područnih škola su 5.6. imali radionicu i tada je pobijedila grupa plavih, a 6.5. iz matične škole pobijedio je 3.b. Za kraj su svima podijeljene nagrade.

Učenici su se sjajno zabavili, napeto su bodrili svoje timove i uživali u novom iskustvu. Nastavnice su s ponosom promatrale svoje učenike koji su odlično odradili zadatak i na tome im čestitamo.

Inja Cahun

Darko Rakić

Učitelj informatike u Osnovnoj školi Popovača

Komentari su zatvoreni.