Osnovna škola Popovača dobit će novi krov

IMG_8383_800x53316.6.2016. su Grad Popovača, zastupan po gradonačelniku Josipu Miškoviću i Sisačko – moslavačka županija, zastupana po županu Ivi Žiniću potpisali Ugovor o sufinanciranju obnove pokrova i ugradnju toplinske izolacije na zgradi Osnovne škole Popovača.

Troškovnikom predviđena projektantska procjena cijena obnove je 1.698.068,88 kuna, a Sisačko – moslavačka županija će kroz program održivog razvoja lokalnih zajednica Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije dobiti za ovaj projekt sredstva u vrijednosti 750.000,00 kuna. Ostatak sredstava potrebnih za provedbu projekta zajednički će financirati Grad i SMŽ u jednakim iznosima.

IMG_8401_800x533

„Ovaj projekt je jako važan za Osnovnu školu Popovača, jer krovom štitimo sve ostalo što smo uložili do sada u ovaj objekt, a isto tako osiguravamo kvalitetne i dobre uvjete za rad. Nadam se da će s ovim projektom, ali i ostalim započetim projektima, poput izmjene stolarije, ova škola dobiti novo ruho i postat će energetski učinkovitija, čime će se znatno smanjiti troškovi održavanja” – izjavio je gradonačelnik Josip Mišković.

Izvor: http://popovaca.hr/vijesti/ured-gradonacelnika/7636-osnovna-kola-popovaa-dobit-e-novi-krov

Darko Rakić

Učitelj informatike u Osnovnoj školi Popovača

Komentari su zatvoreni.