Naše učenice izborile županijsko natjecanje u rukometu

U organizaciji Školskog sportskog saveza grada Kutine, u Sportskom centru Kutina, održano je međugradsko natjecanje u rukometu za djevojčice i dječake 5. i 6. razreda osnovne škole.

Na natjecanju su sudjelovale školske rukometne ekipe djevojčica i dječaka OŠ Banova Jaruga, tri osnovne škole iz Kutine; OŠ Vladimira Vidrića, OŠ Mate Lovraka i OŠ Zvonimira Franka te dvije osnovne škole iz Popovače; OŠ Zorke Sever i naša OŠ Popovača. Odigrano je ukupno 12 utakmica. Nakon razigravanja po skupinama, finale su izborile dvije ekipe iz Popovače. U finalu dječaka za 1. mjesto borile su se OŠ Zorke Sever i OŠ Vladimira Vidrića, a u finalu djevojčica OŠ Vladimira Vidrića i naša OŠ Popovača. Nakon zanimljivih finalnih utakmica konačnu pobjedu i prolazak na Županijsko natjecanje osigurale su ekipe OŠ Popovača u kategoriji djevojčica i OŠ Zorke Sever u kategoriji dječaka. Naši dječaci su se dobro borili no protivničke ekipe u njihovoj skupini su bile jače.

Djevojčice koje su osvojile 1. mjesto i izborile županijsko natjecanje su: Rea Loina, Edita Mikac, Tena Šunjo, Katarina Grbavac, Lea Cerovec, Lana Jagnjić i Leona Martinić.

Čestitamo našim djevojčicama na izvrsnom uspjehu i želimo im sreću na županijskom natjecanju koje će se održati 1. travnja u OŠ Josipa Kozarca u Lipovljanima!

Darko Rakić

Učitelj informatike u Osnovnoj školi Popovača

Komentari su zatvoreni.