2. susret zborova osnovnih škola Sisačko-moslavačke županije

IMG_6862_1024x6832. susret zborova osnovnih škola Sisačko-moslavačke županije 

Proljeće u Popovači je jedan od najvažnijih događaja u našem gradu.

Prvog je dana održan susret zborova osnovnih škola Sisačko – moslavačke županije u Domu kulture u 18 sati.

Na susretu su sudjelovali: Osnovna škola Dragutina Tadijanovića iz Petrinje s pjesmama I believe I can fly, i obradom pjesama Roar i Price tag.

IMG_6411_1024x683

Osnovna škola Banova Jaruga izvela je pjesme Krug života iz  poznatog animiranog filma Kralj Lavova i Španjolsku pjesmu. Također su nastupali i zbor Osnovne škole braća Ribar s pjesmama Orkestar i Ovaj dan te Osnovna škola Ivana Gorana Kovačića, Gora s pjesmama Hrvatskoj majci i Nek živi ljubav, a pjesme Ljubav se ne trži i Forever young otpjevao nam je zbor Osnovne škole Katarina Zrinska iz Mečenčana.

IMG_6753_1024x683Osnovna Škola Dvor otpjevala nam je pjesme Tko to cvijeće budi i Uvijek nek bude sunce. Nakon Dvora nastupili su zboraši Osnovne škole Vladimira Vidrića s pjesmama Zlatne godine i Ptica. Lovrakovci iz Petrinje su nam pjevali Vijala se bijela loza i Prosijala sjajna mjesečina,  a oni kutinski Tango I Morsku vilu. Poznati hit Jacquesa Houdeka Stotinama godina i pjesmu Sanjao sam moju Ružicu otpjevali su učenici Osnovne škole Dragutina Tadijanovića Petrinja. Nakon njih nastupilii su prvi I jedini profesionalci večeri, Tamburaški orkestar Glazbene škole “Fran Lhotka”, Sisak. Izveli su Valse br.2 te Tri skladbe iz radio drame Crvenkapica (Crvenkapica, Vuk i Lovac).

IMG_6917_1024x683Predzadnji nastup večeri bio je zbor Osnovne škole Ludina s pjesmama Shalom i La Musica di notte.

Kao šećer na kraju nastupili su naši Popovčani s pjesmama Hello, i Lijepa riječ otvara vrata, a uz pratnju zbora iz Ludine izveli su pjesmu Adiemus.

Bruna Križanić, 7.b

 

Foto:

 

 

Darko Rakić

Učitelj informatike u Osnovnoj školi Popovača

Komentari su zatvoreni.