Virtualna šetnja Popovačom

U suradnji s osnovnom školom Grabrik iz Karlovca učenice 8. a razreda su  snimale virtualnu šetnju Popovačom. Učenicama su u ovome projektu pomogle nastavnice Manuela Kujundžić i Bosiljka Krešo, i nastavnik Darko Rakić. 

Učenice Ana Furjan, Estera Golubić, Lara Loina, Katarina Lukšić, Dorotea Pokas, Lea Rajter, Lara Šunjo i  Sofija Stambolija su za zadatak imale pokazati te ispričati nešto o našem gradu što bi moglo potaknuti da jednoga dana učenici iz Karlovca, ali i svi drugi posjete Popovaču.

Snimanje se odvijalo po cijeloj Popovači, učenice su pričale o povijesti, zanimljivostima i svemu što krasi naš grad. Zajedno su uz puno rada i truda snimile video o našem malom gradu. Učenici 8. c razreda OŠ Grabrik su također snimili video o svome gradu. Puno truda je uloženo i s njihove strane.

U petak 19. ožujka 2021. godine putem Google Classroom-a učenici su održali međusobni poziv i na taj način međusobno razmijenili videozapise. Obje strane su se potrudile kako bi u najboljem svjetlu prikazali svoj grad. Za naše učenike i nastavnike ovo je bilo zabavno i poučno iskustvo koje bi zasigurno ponovili.   

 

Pogledajte naš video!

 

Sofija Stambolija, 8.a  

Darko Rakić

Učitelj informatike u Osnovnoj školi Popovača

Komentari su zatvoreni.