Opraštamo se

235018a_0_q710xDugih (ili kratkih?) osam godina proveli smo u osnovnoj školi. Družili smo se, učili, zabavljali, ali i mučili. Kraj je pred nama, oproštaj nam slijedi. Pamtit ćemo najljepše, zaboraviti ono što nam se nije sviđalo. Zasigurno će nam u srcu ostati prijatelji. I ovo je način da se podsjetimo i pozdravimo.

Rekli su o kraju 8. razreda:

Došao je kraj osnovne škole. Bilo je mnogo lijepih trenutaka, ali i suza. Sve ćemo to pamtiti. Naše je prijateljstvo raslo iz godine u godinu i to ne bih mijenjala. Nadam se da će nas i učitelji pamtiti po dobrome.

                                                                       Dora Babić 8.d

 

Napokon odlazimo iz osnovne škole! Jedva smo to dočekali!

                                                                                  Patrik Harapin 8.d

Kraj je, došlo je vrijeme da i mi kažemo zbogom. Svatko kreće svojim putem, sa suzama ili bez njih. Bilo je tu svega: suza, smijeha, petica i jedinica. Jednim dijelom smo sretni što napokon odlazimo, ali znamo da će nam i mnogo toga nedostajati, npr. prepisivanja na testovima, pranje epruveta, igranje odbojke, prežderavanje na maturalcu…ali najviše će nam nedostajati trenuci kada nismo mogli doći do daha od smijeha.

Zahvaljujemo našem dragom razredniku što je uvijek bio uz nas u teškim trenucima i što je uvijek  našao vremena za nas, za šalu. Svojom ljubavlju i trudom promijenio je naša razmišljanja.

                                                                                  Marija Žilić i Dorotea Rošin 8.b

 

Sva srebra i zlata svijeta nisu vrijedna naših osnovnoškolskih prijateljstava. No  sad više nema odgađanja, nikakvih pogađanja, jedan po jedan, korak po korak, dan po dan bliži se kraj, proći ćemo put koji dijelu osnovnu od srednje škole. Tužni smo, nespremni. Pamtit ćemo samo lijepe stvari.

                                                                                  Stjepana Vinceković i Mateo Smetko 8.b

Darko Rakić

Učitelj informatike u Osnovnoj školi Popovača

Komentari su zatvoreni.