Novosti!!!

Image
Lijep pozdrav svima!!! Imamo nekoliko novosti na koje Vas moramo podsjetiti.

Slike s Intergriranog dana petih i  šetih razreda možete pogledati u našoj galeriji slika ili klikom ovdje i slike s Božićne proslave možete pogledati klikom ovdje i još puno toga se može tamo naći. U galeriji naravno možete ocjenjivati slike i komentirati ih ali samo ako se registrirate.

Tu je i naš forum na kojem možete sa svojim komentarima sudjelovati u raznim temama i naravno otvarati nove. Zato se što brže registrirajte na forum i ostavite svoj komentar na neku od navedenih tema.

I na kraju, ali ne i manje bitno je Internet Edukacija tj. učenje na daljinu, eksperimentalni program kojemu je cilj unapređenje nastavnog procesa u školi. Učenici imaju mogućnost  putem Interneta doći do svih materijala koji se koriste na satu Informatike, provjeriti svoje znanje kratkim testovima, rješavati projektne zadatke, dobiti neka znanja koja se ne obrađuju na satu i pritom imati stalnu podršku učitelja. 

U Internet Edukaciju su za sada uključeni učenici sedmih i osmih razreda, a početkom drugog polugodišta uključit će se peti i šesti razredi. 

Lijep pozdrav i uživajte!!! 

Darko Rakić

Učitelj informatike u Osnovnoj školi Popovača

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.