Naši učitelji među najboljima u Republici Hrvatskoj

Osnovna škola Popovača i ove godine ima svoje predstavnike nagrađene od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja za izvrsnost u radu. Povodom Svjetskog dana učitelja koji se svake godine obilježava 5. listopada ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs uručio je nagrade našim učiteljima Snježani Pavić i Darku Rakiću.

Najbolji odgojno-obrazovni djelatnici odabiru se prema kriterijima izvrsnosti svojeg rada tijekom proteklih godinu dana, a kriteriji uključuju: mentorstvo učenicima, predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, udrugama i slično, stručne članke, nastavne materijale i obrazovne sadržaje, projekte, unaprjeđenje rada škole, rad na unaprjeđenju sustava obrazovanja, i slično. Poticaj za izvrsnost u radu dobilo je 504 učitelja iz Republike Hrvatske od kojih je 16 iz Sisačko-moslavačke županije.

Naši učitelji ovu su nagradu primili i prethodne godine, a ovogodišnja nagrada dokaz je njihovog kontinuiteta u kvalitetnom radu. Čestitamo svim nagrađenima, a posebno našim učiteljima i kolegama čiji nam je rad i zalaganje svima na poticaj.

Darko Rakić

Učitelj informatike u Osnovnoj školi Popovača

Komentari su zatvoreni.