Najbolji razred – tko, kako i zašto

WP_20150612_009Tijekom cijele školske godine 2014./2015. svi razredni odjeli predmetne nastave Osnovne škole Popovača međusobno su se natjecali u ponašanju, pozitivnim i negativnim ocjenama i tako zarađivali nagradne bodove. Na kraju školske godine svi bodovi po razredima su se zbrojili i objavljeni su pobjednici. Najboljim razredom proglašen je 5.c razred s 1465 bodova, a drugo mjesto s 1323 boda odnijeli su učenici 6.b razreda. Nagrada je bila besplatni izlet pod pokroviteljstvom Grada Popovače i gradonačelnika Josipa Miškovića.

Dana 12. lipnja 2015. godine prvoplasirani 5.c i drugoplasirani 6.b razred krenuli su na nagradni izlet u Zagreb. Polazak je bio u 8.00 ispred škole.

Prvo odredište bilo je trgovačko središte Avenue Mall gdje su učenici posjetili kino Cinestar i pogledali film Mali genijalac. Tu im se pridružio i školski psiholog Hrvoje Jelen. Svi su bili zadovoljni filmom, iako je završetak bio tužan.

Za svega nekoliko minuta vožnje autobusom i malo hodanja, učenici su stigli na njihovo drugo odredište, park i jezero Bundek. Neki su se odmah skrili u hlad i odmarali, neki su se kupali, a neki su se okušali na penjalicama. Nakon što su pojeli sladoled, učenici su krenuli prema Popovači puni veselja. Razrednica 5.c razreda Silvija Gostić, razrednik 6.b razreda Danijel Markešić i psiholog Hrvoje Jelen na kraju izleta pohvalili su učenike i rekli im da su taj dan još jednom obranili titulu najboljih razrednih odjela Osnovne škole Popovača i zasluženo osvojili ovaj besplatan izlet.

Svi zajedno su se lijepo zabavili, nasmijali i proveli dan u ugodnom druženju.

Ovim putem se zahvaljujemo Gradu Popovači i gradonačelniku Josipu Miškoviću, bez čije potpore ovaj izlet ne bi ni bio realiziran. A nagrađenim učenicima čestitamo i želimo da sljedeće godine obrane naslov najboljih razreda Osnovne škole Popovača!

Sara Roginić, 6.b

Darko Rakić

Učitelj informatike u Osnovnoj školi Popovača

Komentari su zatvoreni.