Među bolesnicima u Bolnici Dr Ivan Barbot

Učenici OŠ Popovača, sudionici Tuluma slova, Lovro Ivić,  Klara Dolenčić i Pjevački zbor Dunje uljepšali su predbožićni dan bolesnicima u Neuropsihijatrijskoj bolnici Dr. Ivan Barbot u Popovači.

???????????????????????????????Kako je Bolnica dio Popovače, tako naša djeca često nastupaju za njene bolesnike i time im uljepšavaju te teške i dugotrajne boravke. I ove godine je naša knjižničarka Marija Bilić u dogovoru s ravnateljicom Bolnice dr. Marinom Kovač i defektologinjom Jadrankom Trojanović organizirala tim u školi koji je pripremio program u četvrtak 19. prosinca.

Tulumaši iz OŠ Popovača, uz pratnju prof. Marije Bilić-Prcić, čitali su bolesnicima poeziju uživajući i prenoseći taj užitak na slušatelje. Uz njih su pjevali prigodne pjesme učenici i Pjevački zbor Dunje iz Kutine koje je pripremio i pratio prof. Dražen Mlakar, a sve je to ovjekovječio kamerom prof. informatike Darko Rakić.

Za mnoge bolesnike to je bio izniman događaj što se vidjelo u njihovoj pozornosti i podršci, a posebno oduševljenje slijedilo je poslije nastupa kad su se podružili uz božićne kolače i sokove zajedno sa svim sudionicima.

Prijem je bio srdačan i topao, a na kraju je pao dogovor za nove nastupe kad god im to zatreba.

Darko Rakić

Učitelj informatike u Osnovnoj školi Popovača

Komentari su zatvoreni.