ISPRATILI SMO JOŠ JEDNU GENERACIJU

U utorak 6. srpnja 2021. godine Osnovna škola Popovača pozdravila se s još jednom generacijom osmaša. U predvorju škole okupili su se ravnatelj, pedagoginja, socijalna pedagoginja, razrednice i učitelji Razrednoga vijeća kako bismo se podjelom svjedodžbi i nagrada oprostili od naših osmaša.

Svečana priredba započela je pjevanjem hrvatske himne u izvedbi školske djevojačke klape, pod vodstvom učiteljice Irene Mikšić. Ravnatelj škole Dražen Mlakar prigodnim se govorom obratio osmašima te im poželio sve najbolje u budućim školskim i životnim izazovima. Školska klapa zatim je otpjevala pjesmu Oko jedne hiže, a nakon nje je uslijedila i prigodna Pjesma rastanka. Ravnatelj škole zahvalio je buketima cvijeća razrednicama u ime škole te ih pozvao da učenicima podijele svjedodžbe.

Razrednice osmih razreda još jednom su se kratkim govorima obratile svojim učenicima, ali i svim osmašima, a zatim su redom prozivale učenika po učenika kako bi preuzeli svoje svjedodžbe što je bilo popraćeno ovacijama osmaša i učitelja. Podijeljene su i prigodne nagrade najuspješnijim učenicima koji su se istaknuli odličnim uspjehom, uzornim vladanjem i iznimnim trudom tijekom osmogodišnjeg školovanja.

U 8. a razredu za svoj osmogodišnji trud i rad nagrađene su učenice Katarina Lukšić, Sofija Stambolija, Ana Furjan, Lara Loina, Dorotea Pokas i Lara Šunjo.

U 8. b razredu za svoj osmogodišnji trud i rad nagrađeni su učenici Viktorija Milek i Fran Acel.

U 8. c razredu za svoj osmogodišnji trud i rad nagrađeni su učenici Antonija Babić, Iva Kocet, Sara Frančina, Dino Planinc, Luka Merzel i Gabrijel Petreković.

Ravnatelj škole je podijelio prigodne poklone učenicama koje su se posebno istaknule u svojim razrednim odjelima, a to su Katarina Lukšić i Sofija Stambolija iz 8. a razreda, Viktorija Milek iz 8.b razreda i Iva Kocet iz 8.c razreda.

Dragi osmaši,  bilo je lijepo odrastati s vama, gledati vas kako učvršćujete svoje temelje i spremate se zakoračiti dalje u život. Budite hrabri na svome putu, vjerujte u sebe i učinite nas ponosnima gdje god da budete!

Darko Rakić

Učitelj informatike u Osnovnoj školi Popovača

Komentari su zatvoreni.