HRVATSKA UDRUGA ZA ŠKOLOVANJE PASA VODIČA I MOBILITET U NAŠOJ ŠKOLI

Zivot_i_svakodnevica_korisnikaU četvrtak 19. studenoga 2015. dolaze nam u posjet članovi Hrvatske udruge za školovanje pasa vodiča i mobilitet koji će učenike upoznati sa svojim djelovanjem i školovanjem pasa vodiča te sa životom osoba kojima su psi vodiči pratitelji u svakodnevnom životu.

Susret će se održati u PŠ Voloder u 10,00 sati, za 5. razrede A- turnusa u 11,50, a za 5. razrede B – turnusa u 13, 30 u učionicama za glazbenu kulturu i povijest.

 

Prikupljajući iskustva inozemnih škola i zadovoljavajući standarde međunarodnih strukovnih asocijacija (IGDF, EGDF, ADE/I, AAII) – Udruga je prva u Hrvatskoj osmislila i razvila rehabilitacijske programe uključivanjem pasa pomagača za mobilnost slijepih i drugih osoba s invaliditetom te djece s teškoćama u razvoju.

 

Uz iznimno važnu razmjenu iskustava, stjecanje novih spoznaja o inovativnim pristupima školovanju pasa pomagača, razvijaju se zaista dobri profesionalni i prijateljski odnosi, važni za razvoj pokreta korisnika pasa pomagača u svijetu uopće.

http://www.psivodici.hr/hr/o-nama


Za učenike u PŠ VOLODER u 10,00 sati – 68 učenika

Za 5. a, 5. c i 5. e u 11, 50 sati-64 učenika

 Za   5. b i 5. d u 13, 30 sati-41 učenik

SUSRET ĆE SE ODRŽATI U UČIONICI GLAZBENE KULTURE

 

Radujemo se upoznavanju!!!

 

Darko Rakić

Učitelj informatike u Osnovnoj školi Popovača

Komentari su zatvoreni.