Prijam učenika i mentora

DSC04871

Gradonačelnik je zahvalio najboljima!

U Domu kulture u Popovači gradonačelnik Josip Mišković organizirao je svečani prijam za sve učenike i mentore koji su postigli zapažene rezultate na županijskim i državnim natjecanjima,  učenike koji su ostvarili posebne športske rezultate te učenike koji su ostvarili rezultate na međunarodnom natjecanju iz matematike „Klokani bez granica“.

Prijam se održao 16.svibnja 2013.god., a započeo je zajedničkim „Hura!“ za sve pobjednike.

Gradonačelnik se obratio mentorima, nastavnicima, djeci i roditeljima koji su osvjetlali svoj obraz i obraz grada Popovače. U ime grada i u svoje osobno ime zahvalio im je na rezultatima koje su postigli, istaknuo je i da treba pokazati i nagraditi sve one koji se tijekom školske godine trude i rade. Dobri su učenici pokazali da vole učiti i vole knjigu, a isto tako zahvaljuje i svima koji vole šport, svi su oni uložili svoj trud i rad, sate treninga i učenja kako bi se postigli rezultati.

Podijeljene su i majice s natpisom „Ponos svoga grada, Popovača, 2013.˝, a i materijalno će se pomoći učenicima koji su ostvarili rezultate.  Nazočnima se obratila i zamjenica gradonačelnika Kristina Ričković Rusan naznačujući kako  uspjesi nisu slučajni, nego su dio kontinuiranog procesa koji teče iz godine u godinu.

 

 Danica Fricki

 

Foto

Darko Rakić

Učitelj informatike u Osnovnoj školi Popovača

Komentari su zatvoreni.