Dan škole 2015. – video&foto

Dan Osnovne škole Popovača

 

DSC09710

Dana 29. svibnja 2015. godine učenici i učitelji Osnovne škole Popovača obilježili su Dan škole. Tim povodom pripremili su priredbu koja se održala u Domu kulture Popovača s početkom u 11 sati.

Program je bio uistinu bogat i raznovrstan. U svaku točku priredbe uvodila nas je dramska skupina Osnovne škole Popovača kroz razgovor učiteljice i učenika o tome što bi promijenili u školi. Prvo smo pogledali učenike Renate Jambrešić u izvedbi pjesme „Škola“, a nakon toga pogledali smo igrokaz učenika Marije Potočki „Kolo svijeta“ o različitosti među djecom. Zatim je nastupio zbor škole i solist Lovro Ivić s pjesmom „We are the world“. Sljedeću točku izvela je folklorna skupina, a vidjeli smo i igrokaz dramske skupine Martine Tutić. U svijet igre uveli su nas učenici Renate Jambrešić, a zbor Osnovne škole Popovača izveo je pjesme „Vivat musica“ i „Cup song“ s kojima su nastupili i na 1. susretu zborova osnovnih škola koji se održao prethodni tjedan. Priredbu su zatvorili članovi Tamburaškog orkestra Osnovne škole Popovača sa skladbama Prigorska polka, Dučec i Lutka.

Na priredbi se okupilo mnoštvo učitelja, učenika, roditelja i ostalih građana po čijim se licima vidjelo da su iskreno uživali u nastupima koje su za njih izveli njihovi mlađi sugrađani.

                                                                                        Laura Bulatović, 6.b

                                                                                                        Sara Roginić, 6.b

Pogledajte fotografije i videozapis s priredbe.

 

 

 

 

Video – najava za točku učiteljice Marije Potočki

[su_youtube url=”https://youtu.be/yvUzDU3kdXM”]YDhq-cKIcbA[/su_youtube]

 

Video – presjek svih nastupa

[su_youtube url=”https://youtu.be/H2uScZoJd2Y”]YDhq-cKIcbA[/su_youtube]

 

Darko Rakić

Učitelj informatike u Osnovnoj školi Popovača

Komentari su zatvoreni.