14. kamp mladih tehničara u Kraljevici

ImageZavršen je 14. Ljetni kamp mladih tehničara koji je Zajednica tehničke kulture Sisačko-moslavačke županije organizirala i ove godine

Ovim Vas želimo uputiti na neke osnovne propozicije sudjelovanja na ovogodišnjem Kampu i njegovim sadržajem.

36 polaznika je kamp provodloi u radionicama: elektronika, robotika, informatika (1 i 2, video i foto), aeromodelarstvo, maketarstvo i roniteljstvo, uz organizirane sportske aktivnosti.

Kamp se održavao u Kraljevici u Nacionalnom centru tehničke kulture (radionice) i smještajem u Hotelu Kraljevica (preko puta). Traje od 21. srpnja (polazak) do 01. kolovoza (povratak). Kamp je kao i prošle godine uz nastavne, nudio i brojne sportsko-zabavne sadržaje. Ove godine uz polaznike osnovnih i srednjih škola naše županije polaznici Kampa su i štićenici SOS dječjeg sela Lekenik.

Sama svečanost otvorenja održala se u velikoj dvorani Nacionalnog centra, a prvi je goste i nas pozdravio Marko Vidović; tajnik ZTK Sisačko-moslavačke županije i Grada Siska. Nakon uvodnih riječi gospodina Vidovića, nazočnima se obratio prof.dr.sc. Anto Markotić predsjednik HZTK i ZTK Sisačko-moslavačke županije. Prof. Markotić pozdravio je skup i predstavio goste: Ivana Lovrekovića pročelnika Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i šport Sisačko-moslavačke županije, Tomislava Dovranića pročelnika Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Siska, Marijana Kosa stručnog suradnika za šport i tehničku kulturu Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Siska, Mariju Dujmović glavnu tajnicu HZTK, Antona Pletikosa predsjednika ZTK Istarske županije, Željka Košaru tajnika ZTK Istarske županije i Zrinka Tijana ravnatelja OŠ „Kraljevica“.

 

Više o kampu možete pročitati ovdje

Rad informatičke radionice, kviz znanja i galeriju (oko 500 fotografija)

možete pronaći ovdje.

Darko Rakić

Učitelj informatike u Osnovnoj školi Popovača

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.