Županijsko natjecanje iz povijesti

????????????????????????Ove godine , 7. ožujka Osnovna škola Popovača bila je domaćin Županijskog natjecanja iz povijesti.  Natjecalo se i petero učenika naše škole: Antonio Feltrin, Antonija Jurišić, Ivan Hlupić, Mihana Hasak i Neven Bijelić.

Na početku natjecanja intonirana je himna, a školu je predstavila profesorica povijesti i mentorica Manuela Kujundžić. Pozdravila je sve nazočne kojima se zatim obratio viši savjetnik Boris Rajković iz Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport. Pjesmom nas je pozdravila učenica 8.b razreda, Anamarija Butić. Školsko zvono je oglasilo početak i kraj natjecanja koje je trajalo od 10.00 do 11.00. Od 11.00 do 13.00 slijedio je rad prosudbenih povjerenstava i istodobno to je bilo slobodno vrijeme za učenike. U 13 sati uslijedio je ručak, u 14.00 objavljena je ljestvica privremenog poretka, a u 15 sati objavljeni su rezultati natjecanja.

Od sedmih razreda prvo mjesto osvojio je Jan Vukelić iz Osnovne škole „Ivan Kukuljević Sakcinski“ iz Siska, a naša učenica Mihana Hasak iz 7.c razreda osvojila je četvrto mjesto dok je Neven Bijelić iz 7.e bio peti.

Kad je riječ o osmim razredima, prvi je bio Zvonimir Birševac iz Petrinje dok su naši učenici osvojili sljedeća mjesta: Antonija Jurišić bila je četvrta, Antonio Feltrin zauzeo je šesto mjesto, a Ivan Hlupić , isto tako odlično sedmo mjesto. Čestitamo svim natjecateljima, učiteljima i mentorima.

Darko Rakić

Učitelj informatike u Osnovnoj školi Popovača

Komentari su zatvoreni.