Klapa OŠ Popovača ‘Jelenke’ uspješna na krapinskom Festivalu kajkavskih popevki

Članice Klape ‘Jelenke’ iz Osnovne škole Popovača jučer su ostvarile iznimno zapažen nastup na 57. Festivalu kajkavskih popevki u Krapini.

Na ovogodišnjem ‘Malom kaju’, 37. dječjem festivalu ‘Kaj u riječi, pjesmi, slici i plesu’ koji se tradicionalno održava kao dio programa ove najznačajnije manifestacije kajkavskog govornog područja, oduševile su svojim izvedbama pod stručnim voditeljstvom Irene Mikšić. Podršku mladim Popovčankama i pomoć u pripremama za njihov nastup, i ove su godine u Krapini osigurale učiteljice OŠ Popovače Antonija Posarić Sikirić i Antonija Arnautović, kao i predsjednica KUD-a Potočanka Ljiljana Masnjak. 
Nastup Klape ‘Jelenke’ u sastavu: Ella Sikirić, Paola Sikirić, Maja Arnautović, Dora Grubec, Katarina Grbavac, Petra Jurčić, Tena Šunjo i Karla Miloš, i na ovogodišnjem je krapinskom Festivalu kajkavskih popevki pratio ravnatelj OŠ Popovača Dražen Mlakar.

 

Izvor: https://www.popovaca.hr/vijesti/aktivnosti-udruga/11147-klapa-os-popovaca-jelenke-uspjesna-na-krapinskom-festivalu-kajkavskih-popevki 

Darko Rakić

Učitelj informatike u Osnovnoj školi Popovača

Komentari su zatvoreni.