Gradonačelnik održao prijem najuspješnijih osnovnoškolaca i njihovih mentora

IMG_8075_1024x683I ove godine je gradonačelnik Josip Mišković sa svojim suradnicima održao tradicionalni prijem učenika Osnovne škole Popovača, koji su na ovogodišnjim pojedinačnim i grupnim županijskim i državnim natjecanjima izborili prva tri mjesta kao i njihovih mentora.

„Sretan sam što se i ove godine družimo u ovolikom broju, što znači da i dalje nižete odlične rezultate i svojim uspjesima činite ovaj Grad ponosnim. U životu se isplati raditi i truditi i u tom slučaju će okolina to prepoznati i nagraditi. Zahvalio bi se i učiteljima i mentorima na znanju koje prenose na djecu, i iako im je to posao, vjerujem da je neosporan napor, a i vrijeme koje dodatno ulažu kako bi rezultati osnovnoškolaca bili što bolji” – poručio je gradonačelnik uz uručivanje prigodnih darova.

IMG_8129_1024x683

Ove školske godine nagrađeno je stotinjak učenika OŠ Popovača, od kojih je njih deset sudjelovalo na županijskim i državnim natjecanjima iz hrvatskog jezika, matematike, informatike, njemačkog jezika, geografije, robotike, biologije, povijesti i tehničke kulture te su njima uručeni poklon bonovi . Jedna učenica popovačke Osnovne škole je po rezultatima ostvarenima na međunarodnom matematičkom natjecanju ‘Klokani bez granica’ uvrštena među 10% najuspješnijih, a nagrađeno je i deset učenika koji su sudjelovali na natjecanju ‘INOVA’ 2016.

IMG_8079_1024x683Isto tako, nagrađeno je i 60-ak učenika sportaša koji su pojedinačno i ekipno ostvarili vrlo dobre rezultate na županijskim natjecanjima iz rukometa, atletike, futsala i šaha.
Uz izraz čestitke gradski su čelnici u znak pažnje na prijemu uručili skroman poklon i mentorima najuspješnijih učenika.

Izvor: http://popovaca.hr/vijesti/ured-gradonacelnika/7612-gradonaelnik-odrao-prijem-najuspjenijih-osnovnokolaca-i-njihovih-mentora

Darko Rakić

Učitelj informatike u Osnovnoj školi Popovača

Komentari su zatvoreni.